UrbanWineBox

Få din vine direkte i den perfekte vinkælder under Carlsberg Byen – ganske gratis

Falch Vine samarbejder nu med Urban Wine Box
Nu bliver det rigtig smart og nemt at købe vine hos Falch Vine, specielt hvis du bor i Storkøbenhavn. Mangler du den perfekte vinkælder, eller har du problemer med at hente dine vine, efter at Falch Vine er flyttet til Dragør, så er jeg nu rigtig glad for at kunne tilbyde en smart løsning. Jeg sidder i advisory boardet for start-up virksomheden UrbanWineBox og har derfor fået lavet en attraktiv aftale for alle kunder hos Falch Vine.

Det betyder, at du gratis kan få leveret din bestilling direkte ned i deres store nyanlagte vinkælder under Carlsberg Byen i Valby/Vesterbro. Det eneste det kræver er, at du opretter dig hos UrbanWineBox inden bestillingen ankommer. I kælderen, hvor der er plads til 100.000 flasker, kan dine flasker ligge og modne under perfekte forhold, lige indtil du henter dem. Den progressive start-up virksomhed tilbyder lige nu også gratis at hente din vinsamling, så den også kan komme under ideelle forhold under Carsberg Byen. De første 100 flaskers opbevaring er gratis. Så det er lidt en ”no brainer”, specielt hvis man bor i en lejlighed i København. Det lyder som en rigtig dårlig forretning kunne nogen måske tænke. Men det, UrbanWineBox vil leve af, er at skabe en peer-to-peer markedsplads, hvor deltagere i bedste deleøkonomistil kan købe og sælge vin til hinanden. Det betaler man så et mindre gebyr for, men de kan gøre det til markant lavere priser end aktionshusene, da vinene i forvejen ligger i samme fælles vinkælder. Jeg sælger også allerede nu et udvalg af mine vine fra UrbanWineBox til samme lave priser som her. Læs mere om konceptet på deres hjemmeside (www.urbanwinebox.com) eller deres egen beskrivelse nederst i denne mail.

uwb

UrbanWineBox – Danmarks delevinkælder!

UrbanWineBox er Danmarks delevinkælder. En vinkælder med mulighed for både køb, salg og opbevaring af kvalitetsvine.

State-of-the-art vinopbevaring!
Ideen til UrbanWineBox, blev startet af Søren Riis – Co-founder af GoMore, da han på en ferie til Frankrig ville købe et par kasser 2009 Bourgogne med tilbage til Danmark. Idet han skulle til at købe de franske flasker, gik det op for ham at han ikke havde noget ordentlig sted at opbevare dem. Dette problem var han ikke alene om, da der bor mange vinentusiaster i København, og derfor ikke har de optimale omgivelser til at opbevare kvalitetsvine. Dette blev det første spadestik for UrbanWineBox.

Resultatet er blevet en state-of-the-art vinkælder på over 500m2, med plads til 100.000 flasker, som danner de bedste rammer for dine vine. Hvad enten du har en vinsamling eller ønsker at starte en, så tilbyder vi at opbevare de første 100 flasker gratis, uden oprettelsesgebyr eller månedligt abonnement. Vores kælder og online site bliver løbende fyldt op med spændende vine fra private samlinger, niche-importører og nogle af de bedste restauranter i Danmark. En verden af vin åbner sig for både inspiration og nydelse.

Opbevaring samt køb og salg af vin
Det skal være nemt at investere i vin! Ud fra denne tankegang har vi skabt vores koncept. Hele din vinsamling bliver uploaded på en online platform, hvorfra du igennem din personlige bruger, kan følge med i din vinsamling. Inde på vores side kan du desuden sætte dine vine til salg, samt købe vine af andre brugere – alt sammen online.

Centralt placeret i København: